Životni trening

Pokazatelji da je životni trening pravi izbor za vas

OSEĆAJ nemoći

Mnogi od nas se u životu, u određenom trenutku, osete "zaglavljenim u mestu", bilo da je u pitanju posao, privatan život, ili jednostavno neki čudan splet neželjenih okolnosti. I onda nas to sputava da se pokrenemo, da napredujemo i da dostignemo ciljeve. Da dođemo do onog što nas može usrećiti.

Ili nas možda brinu nedostatak uzbuđenosti zbog onoga što već posedujemo, činjenica da previše radimo a malo uživamo, osećaj da samo dajemo a ništa zauzvrat ne dobijamo, da se konstantno žrtvujemo: na poslu, kod kuće, među prijateljima... A možda osećamo nedostatak organizovanosti, koncentracije, usmerenosti, ili motivacije.

Sve su ovo pokazatelji da će vam uspešan Life Couching uvećati ličnu efikasnost.

 

ŠTA ŽELITE I ŠTA SU VAM PLANOVI?

Kada ste se poslednji put iskreno zapitali: "Šta ja hoću od života?" Da li imate jasnu viziju? Da li ste možda nekad poželeli da vratite malo vreme unazad? Šta ste oduvek želeli da uradite, a da za to niste imali hrabrosti ili vam se jednostavno nikada nisu složile kockice? Šta vas zadržava na putu ka bilo kakvom ostvarenju, ko su vam glavni oslonci, a ko kočničari? Koliko poznajete sebe? Koliko sebi verujete i verujete u sebe?

Ne prepuštajte svoju sudbinu sreći, ne dozbolite da vas koče strahovi ili pogrešni stavovi. Dozvolite svom životnom treneru da vas vodi, da vam postavlja teška pitanja i da zajedno sa vama razvija strategiju, planira, fokusira i vodi do cilja.

 

UPITAJTE SEBE ŠTA ŽELITE

Svež, drugačiji pogled na probleme?
Da prevaziđete postojeće stanje i krenete dalje?
Više volje, više motivacije, više energije?
Pozitivniji pogled na događaje oko vas?
Više samopouzdanja?
Više samopoštovanja?
Vraćanje osećaja uzbuđenosti u vaš život?

Ukoliko dopustite sebi da budete otvoreni, ukoliko dozvolite da vam životni trener postavlja teška pitanja, na koja sami sebi ponekad ne želite da odgovorite, ukoliko ste spremni da preformulišete svoja razmišljanja, svoje ideje i svoj pogled na realnost, onda ćete lako postati svesni negativnih obrazaca ponašanja i razmišljanja koji se u vašem životu ponavljaju, koji vas koče i sputavaju.

I dalje niste sigurni da li je ovo za vas? U tom slučaju, testirajte svoju spremnost:

dalje