Životni trening

Pravila i procedure

kako ćemo se sastajati

Većina naših sastanaka obavljaće se telefonom, jednom nedeljno (postoji mogućnost i viđenja licem u lice, u zavisnosti od paketa treninga koji izaberete). Trajanje razgovora najčešće traje između 30 i 45 minuta i obično uvek u isto vreme, istog dana u nedelji.

Promene i otkazivanje

Ono što ćemo od vas tražiti jeste da trening sesije, koje sa nama ugovorite, imaju prioritet. Naravno, u retkim prilikama biće potrebe da se odloži ili promeni zakazani termin, a u tom slučaju vaša obaveza je da nas o tome obavestite najmanje 48 sati pre redovnog termina. Osim u izuzetnim slučajevima, termin za trening koji bez najave propustite, smatraće se održanim.

dodatno vreme

Ukoliko je potrebno da, pre redovnog termina za životni trening, sa nama podelite neki uspeh, zatražite savet, pred nekim ste izazovom i slično, slobodno se javite emailom ili nas pozovite, u skladu sa izabranim paketom životnog treninga.

inicijalno trajanje treninga

Iako ne sklapamo formalni ugovor o saradnji, naša preporuka je da se inicijalno životni trening ugovori na minimum tri do šest meseci, zato što je potrebno da prođe određeno vreme kako bi se dostigli benefiti treninga. Vaš životni trener je vaš vodič kroz lične promene i potrebno je da se sami prema sebi obavežete kako bi trening imao najveću moguću vrednost..

poverljivost

Potpuna otvorenost i poverenje između vas i vašeg životnog trenera je nešto što je neophodno za punu snagu treninga i efikasan međusobni odnos. U tom svetlu ćemo i sve ono o čemu diskutujemo smatrati strogo poverljivim.

preporuke

Većina naših klijenata dolazi po preporuci. Ukoliko vam je naš životni trening omogućio da dostignete željene rezultate, slobodno nas preporučite svima onima za koje smatrate da bi bili zainteresovani da i sami angažuju svog životnog trenera. Svakoj osobi koja se javi na vašu preporuku omogućićemo jedan besplatan koučing termin.

Ukoliko ste spremni da započnete proces životnog treninga, pogledajte koji su sleći koraci:

dalje