Životni trening

Drugi o nama

povratak korenima

Sticajem raznih životnih okolnosti moj prostorni krug se zatvorio tako što sam se posle par decenija izbivanja našla ponovo u gradu u kome sam se rodila i živela nekih davnih godina. Problem je nastao momentalno: šta sa sobom u sredini iz koje sam rado otišla nekada a nerado se vratila?

Tražeći razna rešenja na poziv prijatelja odem, čisto da mi vreme prođe, na marijovo predavanje, ne sanjajući da ću dobiti izvanredan alat da rešim moj konflikt sa mojim povratkom u ne-moj grad.

Problem, naime, nije bio u gradu nego u m e n i. Marijo mi je otkrio life coachingom da sam nagomilana negativnim razmišljanjem o svom gradu. N a u č e n a sam da pamtim loše a ne dobre stvari jer male sredine obiluju skučenim pogledom na životne probleme - lakše je miriti se sa okolnostima, to svi rade iz ovih ili onih razloga, nego analizirati: gde sam ja to, zašto sam, može li drugačije...?

T i m prihvatanjem, prepuštanjem struji, zakucavam sebe u b a š  t o što mi pravi zlo i loše stvari. Ali ako nateram sebe stalnim ponavljanjem: umesto "ovde mi je loše" - "ovde mi je dobro", to d o b r o mora i da se dogodi !!!!!!!!!!!!!!!!

Kako ??? Savetujem, jer sam od marija naučila kako, da se za početak, obratite ovom life coacheru. Koliko god da košta - efekat je neizmerno višestruk, ni jednog trenutka niste pred nerešivim problemima. Nije čarobni štapić, nije magla . Stvarnost je !!!!!!!!!!!

- Mira, Ruma

felt from a sky

This winter, visitig mu friend at Ruma, nick name Caruso, I was invited to listen life coaching class guided by a trainer named Mario Krzic. I' ve seen a lot of things like that, but never so full of details about very practical mannual how to do it by yuourself. As I couldn't stay longer than few days, when come back to my Rotterdam, twice a week I'm on line with Mario and, as I am only 27, have a problem with drug addiction. After only a few conversations I concluded how the key for a problem is in my and ONLY in my hands. Contact Mario !!! Your keys are in his coaching !!!

- Greetings, Tjaco