Životni trening

Kako početi

spreman sam za lajf koučing

Ukoliko ste spremni da započnete proces životnog treninga, najpre nas kontaktirajte. Prvi razgovor je ujedno i besplatan i neobavezujući, a omogućiće vam da direktno iskusite trening, a zatim i odlučite da li je to za vas. Možemo reći da ćemo u tom prvom razgovoru malo istražiti vaše želje i snove i pokušati naći odgovor da li i na koji način vam životni trening može pomoći da te ciljeve brže dostignete. Naravno, nećemo pričati samo o vama, već ćemo se pozabaviti i svim pitanjima koja eventualno imate, a tiču se samog procesa životnog treninga. I na kraju tog razgovora, znaćete da li je koučing pravo rešenje za vas.

prvi KORAK

Popunite i pošaljite ovaj formular, koji će nam pružiti osnovne informacije o vama. U roku od najviše tri dana dobićete naš odgovor, u kom ćemo zakazati i prvi termin za razgovor. Ovaj termin je potpuno besplatan.
NAPOMENA: Ukoliko iz bilo kog razloga ne želite da popunjavate ovaj upitnik, svejedno nas kontaktirajte. Upitnik nije obavezan uslov za našu saradnju, već je to jedan korak ka što bržem međusobnom upoznavanju.

drugI KORAK

Kada ste odlučili da je životni trening pravi izbor za vas, sve što je dalje potrebno jeste da izaberete vrstu treninga i da potom dogovorimo datum početka. Naravno, ukoliko niste sigurni oko izbora pravog paketa, slobodno se javite i zajedno ćemo doći do izbora koji vam najviše odgovara. I to je to. Pozitivne promene u vašem životu su već započele.