Životni trening

O nama

vaš životni trener

Moje ime je Marijo Kržić i rođen sam 1968. godine. Ljudski um, snaga koju on može da dostigne i ograničenja koja sam sebi može da postavi je ono što me već više od 20 godina interesuje i ono što svakodnevno istražujem. Nakon više od 15 godina u IT industriji posedujem veliko iskustvo kako u razvoju biznisa, tako i u edukaciji. Kao jedan od prvih trenera, sertifikovanih od strane Microsofta, još 1998. godine, stekao sam dodatne sertifikate kako u profesionalnom treningu ("IT Trainer Development Programme and Video Assessment" firme "Corporate Learning" iz Londona) i prodaji ("Sales Academy", u organizaciji "Radley House Insitute" iz Londona), tako i u oblasti hipnoze i hipnoterapije, NLPa i konverzacione hipnoze (član sam Američke Asocijacije Hipnotizera).

Međutim, svi ti sertifikati su samo mrvica u moru ličnog istraživanja, učenja i usavršavanja. I umesto isključivo ka profesionalnoj karijeri, okrenuo sam se ka ljudima oko sebe, prenoseći im sva svoja iskustva i sva svoja saznanja, na taj način čineći život i njima i sebi zdravijim, uspešnijim i rasterećenijim.

Life Coaching ili životni trening je nešto čime se bavim praktično polovinu svog života, bilo da su u pitanju povremeni saveti, preporuke i razmene ideja ili redovan trening, odnosno vođenje. Ja nisam guru, moj život nije savršen, običan sam čovek kao i svako drugi. Jedino što nemam problem da budem iskren, otvoren i razuman, da prenesem svoja znanja, da razmenim ideje, da preporučim, da pokušam, da istražim, da se sukobim sa greškama, da prihvatim neuspehe i kritike, imam visoko razvijenu intuiciju, osećaj za prave vrednosti i večnu želju za otkrivanjem sebe. I na kraju, nemam nikakav problem da vam sve to prenesem i da vam pomognem da i vi to razvijete.

New era

Agencija New Era, čiji sam osnivač, promoviše nove i široj javnosti uglavnom nepoznate veštine - zato što smatramo da ne treba da prođe deset ili dvadeset godina da "običan čovek" dođe do saznanja koja su privilegija male grupe ljudi.